Однією із задач нашої компанії є збереження ресурсів, захист людей і навколишнього середовища. Цьому сприяє зменшення викидів CO2.

TROTTO виступає за екологічно чисте, перспективне та стійке будівництво. Кожен елемент, який сприяє взяттю кліматичної кризи під контроль, має значення. Щоб майбутні покоління також могли добре жити в усьому світі, ми повинні зменшити споживання ресурсів: потрібні замкнуті матеріальні цикли. Крім того, усі продукти мають бути в гармонії з людьми, і нашою екосистемою.

Фундамент такого підходу на виробництві TROTTO заснований на 3 принципах:

  • CO2 нейтральність:

Для протидії глобальному потеплінню потрібні екологічно чисті, стійкі та кліматично нейтральні продукти. Продукти повинні бути CO2 -нейтральними за своїм екологічним балансом.

  • Ресурсозбереження:

Інсталяція енергоефективного обладнання, яке забезпечує ефективне використання енергії, допомагає знизити викиди CO2. Також важливо раціонально використовувати енергію, наприклад, шляхом оптимізації технологічних процесів та перехід на енергоефективні форми палива.

  • Вплив на навколишнє середовище:

Жоден продукт не повинен мати негативного впливу на здоров’я людини або навколишнє середовище. Саме тому на нашому виробництві TROTTO застосовується високоякісне європейське устаткування, система контролю якості, а також оптимізовані логістичні процеси.